Nicolae Bara, fost patron al Clubului UTA, a murit. Voia să investească din nou în fotbal

0
Publicat:

Omul de afaceri Nicolae Bara din Arad, fost investitor al clubului UTA în perioada 2006-2008, cel care și-a exprimat în urmă cu patru luni dorința de a investi din nou, a murit la vârsta de 67 de ani.

Nicolae Bara a fost investitor la UTA Arad FOTO CLUB UTA
Nicolae Bara a fost investitor la UTA Arad FOTO CLUB UTA

Născut pe 4 octombrie 1954, în București, Nicolae Bara a deținut printre altele și ziarul Sport Total, care a funcționat doar doi ani de zile (2005-2007), dar și postul de radio Sport Total FM. A avut și afacerea Frigotehnica - un grup de echipamente și instalații frigotehnice.

Totodată, în perioada 2004-2008, Nicolae Bara a fost deputat din partea Partidului Democrat.

Era prieten cu fostul ministru Traian Igaș 

În ultimi ani acesta a ales să își petreacă viața la Viena, însă vedea des la Arad și îl vizita pe perietenul lui fostul fostul ministru de Interne Constantin Traian Igaș, de la Pecica.

Nicolae Bara și Constantin Traian Igaș FOTO arhivă personală Igaș
Nicolae Bara și Constantin Traian Igaș FOTO arhivă personală Igaș

Anunțul decesului lui Nicolae Bara a fost făcut chiar de Constantin Traian Igaș, care a scris pe contul său de Facebook următorul mesaj: „Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună. Drum lin spre eternitate, prieten bun!”.

Din informațiile deținute, omul de afaceri Nicolae Bara a avut de mult timp probleme de sănătate și chiar a suferit o intervenție chirurgicală. El a murit în urma unui infarct.

Clubul UTA, alături de familie 

Și reprezentanții Clubului UTA au transmis un mesaj la aflarea tristei vești. 

Ne luăm rămas bun astăzi de la Nicolae Bara, fostul conducator al clubului roș-alb, cel care a condus destinele echipei în precedenta perioadă petrecută de “Bătrâna Doamnă” în Liga 1, timp de două sezoane. Îi mulțumim pentru tot aportul adus din poziția de președinte și investitor, și ne bucurăm că l-am avut alături de noi la câteva jocuri din acest sezon din prima ligă a României! Sincere codoleanțe familiei!”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite