La Arad se va deschide o filială a Camerei de Comerţ Italiene pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Cristea este reprezentanta pe zona de vest a ţării FOTO arhivă Adevărul
Adela Cristea este reprezentanta pe zona de vest a ţării FOTO arhivă Adevărul

O filială a Camerei de Comerţ Italiene pentru România (CCIpR) se va deschide, săptămâna aceasta, la Arad. Filiala va acoperi zona de vest a României şi va avea ca scop promovarea şi intensificarea relaţiilor de afaceri între companiile italiene prezente în zonă şi cele de alte naţionalităţi, precum şi aducerea de alţi noi investitori în regiune.

Inaugurarea filialei va avea loc joi, 23 mai, de ora 16, printr-o festivitate care se va desfăşura la Teatrul de Stat Arad.

De remarcat, că reprezentantă a CCIpR pe zona de vest a României a fost desemnată Adela Cristea. La eveniment vor participa reprezentanţii instituţiilor din judeţ, dar şi politicieni. Noul sediu de la Arad îşi va desfăşura activitatea în colaborare cu sediul de la Bucureşti, focalizându-se pe dezvoltarea de servicii personalizate pentru firmele din judeţele Arad, Timiş, Bihor şi nu numai.

Obiectivul principal este acela de a organiza o dată pe lună întâlniri între staff-ul Camerei şi firmele din zonă.

„CCIpR îşi propune să reprezinte un punct de referinţă pentru firmele italiene din zonă”, a declarat Secretarul General al CCIpR, Adrian Dimache.

„Ne vom concentra, cu precădere, pe sectorul agricol şi pe cel al industriei uşoare, precum şi pe reprezentarea intereselor comune sau individuale ale firmelor care se vor asocia la Camera noastră”.

Sediul biroului CCIpR din Arad va fi pe str. George Coşbuc nr. 30, în incinta companiei Ascent Group. Camera de Comerţ Italiană pentru România (CCIpR), constituită în anul 1994, este recunoscută oficial de Guvernul italian din anul 2005. CCIpR, înregistrând peste de 200 de asociaţi, dedică o mare atenţie promovării principiilor de integrare europeană, de transparenţă şi de bune practici.

Printre obiectivele sale primare se numără promovarea schimburilor bilaterale dintre Italia şi România şi sprijinirea intereselor comune ale propriilor membri.

Mai puteţi citi: Italia: coaliţia de stânga obţine majoritatea în Camera Deputaţilor

Noul premier italian s-a angajat să demisioneze dacă reformele sale nu vor da rezultate în 18 luni

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite