Jocul Skillz a fost portat şi pe iOS. A ajuns la cinci milioane de descărcări!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Popa a creat jocul FOTO Adevărul
Laurenţiu Popa a creat jocul FOTO Adevărul

Jocul Skillz creat în urmă cu un an şi câteva luni de către un arădean  a a trecut de cinci milioane de descarcari şi într-un final l-a portat şi pe iOS.

Când a împlinit un an jocul a fost sărbătorit cu un tort cu sigla lui. Iniţiatorul jocului arădeanul Laurenţiu Popa a declarat că acum la cererea unora  există versiune pentru iOS.

Laurenţiu Popa este absolvent al Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad, specializarea informatică, iar în prezent lucreză în Timişoara, având funcţia de programator Android.
Skillz, este jocul pentru telefoanele mobile, care rulează Android.

Dacă cineva scrie "joc de logică" sau "logical game" în playstore, jocul este primul rezultat, ceea ce e un succes enorm, spune tânărul.
Jocul este tradus în mai multe limbi (spaniolă, engleză, indiană, portugheză, germană, italiană, franceză, rusă, turcă şi indoneză şi română.

„La publicarea jocului, Skillz a avut 15 nivele, iar în urma feedback-ului pozitiv am mai creat alte 20 nivele şi acum jocul are 60 de nivele. După ce am văzut succesul acestui joc, am mai creat alte 2 aplicaţii. Una dinre aplicaţii este destinată persoanelor care lucrează în domenii ce necesită programari (frizeri, manichiuriste, instructori auto, etc). Acum l-am portat şi pe iOS”, spune tânărul.

Linkul către iOS este următorul: https://itunes.apple.com/ro/app/skillz-logical-brain-game/id1261485835

Vă mai recomandăm: Jocul creat de un român şi descărcat în 40 de ţări. Cum se joacă Skillz, aplicaţia care va avea în curând 21 de nivele

Jocul Skillz a împlinit un an. El a ajuns la 1.5 milioane de descarcari şi a fost sărbătorit cu un tort

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite