I-a dat papucii preşedintelui Băsescu, iar acum poartă un tricou desenat cu papucii și cu îndemnul „DĂ-I LUI BĂSESCU!!!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefy pantofarul pe numele adevărat Ştefan Filipaş, cel care i-a confecţionat o pereche de pantofi preşedintelui suspendat Traian Băsescu și care a protestat față de situația din țară în Germania, uimește din nou.

Acesta poate fi văzut împreună cu un prieten pe străzile din Arad purtând un tricou cu îndemn. Acțiunea de acum este îndreptată tot împotriva lui Traian Băsescu. Astfel, Ştefy pantofarul s-a gândit să-și facă un tricou special care să-l reprezinte și care să-l poarte până la Referendumul din 29 iulie. În față pe tricoul alb acesta a scris cu negru „SPUNE DA PE 29!!!”, iar pe spate a desenat doi papuci și a scis „DĂ-I LUI BĂSESCU!!!”.

Ştefan Filipaş s-a hotărât să protesteze în diverse moduri împotriva lui Băsescu în momentul în care a văzut că oamenii trăiesc tot mai greu.

„Nu este vorba despre mine, deoarece eu lucrez și am cu ce să trăiesc. Am noroc că meseria mea nu mă lasă să mor de foame. Dar ce fac cei care au rămas fără loc de muncă sau care au rămas cu salarii mici? La mine vin tot felul de oameni și văd cum este traiul. Mulți nu au bani nici să-și repare pantofii”, spune Ştefan Filipaş. Alături de el în demersul de acum împotriva lui Traian Băsescu este și prietenul lui Doru Hornoi. Acesta poartă un tricou pe care în față scrie „29 DA”, iar pe spate „HASTA LA VISTA DIKTACHIORRE!” și dedesubt este pusă poza lui Arnold.

Click pe poză pentru GALERIE FOTO!

image
Stefy pantofarul Stefy pantofarul

Cei doi spun că vor purta zilnic aceste tricouri. De asemenea, ei au participat și la protestele avute la Arad. 
Amintim că anul acesta, ajuns în Germania, Ştefy pantofarul a convins, printre alţii, doi cetăţeni vietnamezi să protesteze alături de el împotriva lui Băsescu, în față la Allianz Arena. „Am vorbit în engleză cu cei doi vietnamezi, le-am explicat situaţia grea în care se află România şi au fost de acord să se alăture protestului meu”, mai spune Ştefan Filipaş.

Arădeanul a confecţionat papucii preşedintelui în luna februarie 2011. Este vorba despre o pereche de pantofi negri, din piele, cu şireturi.

În anul 2010, Ştefan Filipaş care a iniţiat programul rabla cu scopul de a ajuta oamenii săraci, s-a gândit să implementeze un alt program, mai inedit, de colectare a încălţămintei vechi, cu scopul de a-i dona, în semn de criză şi solidaritate tuturor membrilor guvernului Boc. Ideea i-a venit odată cu decizia guvernanților de a reduce drastic cheltuielile țării. Ștefy pantofarulcredea atunci că atât Udrea, cât și Boc vor renunța la încălțările de sute de euro, în semn de solidaritate cu românii și vor purta cu drag pantofii uzați, însă nu a fost așa.





Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite