Hackerul Marcel Lehel Lazăr era un om retras care evita să vorbească cu vecinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăieşte de ceva vreme în satul Sâmbăteni, comuna Păuliş, din judeţul Arad, însă sătenii nu ştiu prea multe despre viaţa lui. Este vorba despre misteriosul hacker supranumit „Micul Fum”, cel care la jumătatea lunii trecute a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora.

Bărbatul pe numele lui adevărat, Marcel Lehel Lazăr nu este nicidecum adolescent, aşa cum scria pe conturile de socializare, ci bărbat în toată firea.

El are 40 de ani şi este un om mai retras, după cum spun cei din zonă.  Tot ce se ştie este că o perioadă a făcut taxi şi că apoi a fost şomer.

„Este o familie retrasă. Eu sunt medic veterinar şi am fost pe la toate casele, dar despre ei prea puţin se ştie. El a  venit ca şi ginere aici şi este cam retras. Nu prea vorbea”, spune Delia Vornicu, viceprimarul comunei Păuliş.

Nici primarul comunei şi nici ceilalţi săteni nu ştiu prea multe. „Pe soţia lui am văzut-o acum câteva zile. A venit la primărie să ia un titlu de propietate. A vândut patru hectare de teren”, spune primarul Petru Nicoară.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte cât valora terenul şi ce mai spun sătenii despre el, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite