Ginerele unui preot a murit în urma unei căzături în biserică. Tânărul devenise tată de curând

0
Publicat:

Ginerele unui preot din Arad a murit în urma unui accident petrecut la biserică. Tânărul a căzut de pe schelele ridicate în lăcașul de cult și a stat în comă, în spital timp de o lună.

Tânărul devenise tătic de curând FOTO arhivă personală
Tânărul devenise tătic de curând FOTO arhivă personală

Bogdan Ardelean era din Curtici (Arad) și era ginerele preotului Iştoc din aceeași localitate. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Bogdan a devenit recent tată.

În luna ianuarie, el a mers să ajute la împodobirea cu flori a lăcaşului de cult și nu a observat gaura din podeaua schelei. Tânărul s-a prăbuşit în gol, de la zece metri înălţime. A fost internat în spitalul din Timisoara în stare foarte gravă.

Zeci de preoți s-au rugat pentru Bogdan, însă în ciuda eforturilor făcute de către medici tânărul s-a stins în dimineața de miercuri, 28 februarie 2024, lăsând în urmă un copilaș și o familie îndoliată. Anunțul a venit de la un coleg de seminar de-a lui Bogdan.

Tânărul Bogdan Ardelean, colegul meu de seminar, tatăl unui băiețel de câteva luni, a plecat spre Împărăția lui Dumnezeu. Când ne mor tinerii, conștientizăm o dată în plus valoarea clipei… Dumnezeu să mângâie familia îndurerată, iar pe Bogdan să-l așeze în Împărăția Sa!”, se arată  în postarea lui Bogdan Noghiu.

Gaură în podea

Accidentul stupid a avut loc în incinta bisericii ortodoxe din oraşul Curtici, aflată în renovare. Pereţii interiori au fost pictaţi cu scene biblice, iar muncitorii făcuseră o gaură în podeaua schelei, ca să poată urca găleţile cu vopseluri la înălţime. Ginerele preotului nu a observat gaura acoperită cu nylon şi s-a zdrobit de pardoseala bisericii.

E o adevărată tragedie pentru oraşul Curtici şi comunitatea creştină din Curtici. Bogdan este un băiat deosebit, un băiat extraordinar atât din punct de vedere social, cât şi spiritual. Mă şi mir că a putut să i se întâmple aşa ceva unui om care a crescut în biserică. Suntem alături de familie şi îi susţinem moral şi… cum putem. Doamne, ajută să se facă bine!”, a declarat în ianuarie Bogdan Ban, primarul oraşului Curtici.

Bogdan a fost atunci transportat în comă la spitalul din Timisoara, cu lovituri la coloană şi cap. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite