Gata cu aglomeraţia pe Aeroportul Arad. Aeroportul Internaţional Timişoara îşi reia activitatea din această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost şi 16 zboruri pe zi la Arad
Au fost şi 16 zboruri pe zi la Arad

Toată activitatea ce a fost preluată pentru opt zile de Aeroportul din Arad se mută astăzi înapoi la Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

În tot acest timp pista de decolare-aterizare a porţii aeriene din Timişoara a fost reparată. Prima cursă care va ateriza pe aeroportul din Timişoara este cea a companiei aeriene Lufthansa, la ora 17.25, dinspre München. Prima cursă care va decola este programată la ora 18.00, aparţine aceleiaşi companii aeriene şi se îndreaptă spre aceeaşi destinaţie, München. Reprezentanţii Aeroporului Arad spun că au făcut faţă cu succes numărului mare de pasageri din acestă săptămână.

„În această săptămână tot traficul de pe zona de vest a ţării a funcţionat pe Aeroportul din Arad. Am făcut faţă cu succes şi acest lucru ne dă speranţă pe viitor. Vom investi într-un nou terminal. Am avut de la 12 zboruri la 16 zboruri pe zi la care se adaugă şi cele Cargo”, a declarat Ovidiu Moşneag director adjunct al Aeroportului Arad. Cea mai aglomerată zi pentru cei de la Arad  a fost cea de vineri.

Când aproximativ 2.000 de persoane au tranzitat aerogara. Într-o zi obişnuită numărul pasagerilor ajungea la 200. În cei 2000 de pasageri au fost incluşi atât cei îmbarcaţi, cât şi cei care au aterizat la Arad. În aceste zile, conducerea Aeroportului din Arad şi-a chemat toţi angajaţii de acasă şi au solicitat şi ajutor aeroportului din Timişoara, care şi-a trimis câţiva dintre angajaţi în Arad.

A fost mărit şi numărul punctelor de check in.

Vă mai recomandăm: Aeroportul Arad preia pentru o săptămână zborurile de pasageri ale aeroportului din Timişoara

O bombă de 250 de kilograme a fost descoperită în Zona Liberă de lângă Aeroportul Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite