GALERIE FOTO „Ziua Recoltei” a fost compromisă de vremea rea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea urâtă a făcut ca ediția din acest an a „Zilei Recoltei”, organizată în comuna arădeană Zăbrani să nu se bucure de succesul de anul trecut.

 Cu toate acestea cei care au participat spun că a fost un eveniment reușit. Numărul vizitatorilor a fost mult mai mare după orele amiezii. Aceștia au fost atrași în primul rând de produsele alimentare. Dacă degustările acestora, cum ar fi țuica, brânzeturile, preparatele din carne, au fost apreciate mai ales de cei mari, cei mici s-au oprit mai întâi la țarcurile cu animale. Printre acestea s-au numărat oi, vaci, ponei. Nu au lipsit de asemenea, nici păsările de curte.

Click pe poză pentru Galerie Foto!

image
image
image

Primarul Marian Toader a încercat să întrețină atmosfera de sărbătoare. El a stat de vorbă cu fiecare expozant.

„Ne pare rău că vremea rea a tăiat din elanul agricultorilor dar și așa lumea a venit în număr mare la această manifestare pe care dorim s-o organizăm anul viitor în alți termeni mai ales că intrat deja în tradiția comunei“ spune  primarul Marian Toader.

Evenimentul nu s-a oprit aici, iar seara, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Căminului Cultural a avut loc Balul Agricultorilor. Această manifestare s-a dorit a fi una dintr-un lung șir de acțiuni de acest fel în care să se promoveze toate produsele locale. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite