FOTO Şapte zile de mâncare servită în stradă. Picnic Festival a reunit 30 de comercianţi cu cei mai buni bucătari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Aradului au venit în acest an cu noutăţi. Una dintre ele este Picnic Festival, un eveniment în aer liber, dedicat mâncării spectaculoase, gătite şi servite în stradă, într-un cadru relaxant.

Organizat în cadrul Zilelor Aradului, evenimentul început în data de 18 august va avea loc până în data de 24 august 2017, pe faleza Mureşului, între Perla şi Belvedere.

Evenimentul va reuni laolaltă muzică bună, proiecţii de filme şi zeci de feluri de mâncare. Sunt prezenţi 30 de comercianţi.

Organizatorii au declarat că festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală şi muzică de calitate.

Accesul la eveniment este liber. Picnic Festival şi-a deschis porţile vineri, 18 august 2017, printr-o conferinţă de presă la care au participat Glad Varga, organizator, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, dar şi alţi reprezentanţi ai celor două instituţii.

Arădenii care au fost până astăzi la eveniment s-au arătat încântaţi de produsele găsite.

image

„Am cumpărat un burger cu ciolan de porc şi cartofi prăjiţi. A fost foarte bun. Am băut o limonadă şi mai târziu am încercat şi pastele. Toate au fost delicioase. Săptămâna viitoare vrem să încercăm ceva preparate de peşte”, a declarat Livia, o participantă la eveniment.

De asemenea, în cadrul Zilelor Aradului, Marţi, 22 august, Corul, orchestra şi ansamblul de balet ale Operei Naţionale Române Timişoara prezintă opereta în trei acte "Voievodul ţiganilor", în Parcul Reconcilierii, de la ora 20:00.

Iar miercuri, 23 august, la Zilele Aradului e seara muzicii româneşti! Începând cu ora 20.00, în Parcul Reconcilierii, vor concerta Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Mirabela Dauer şi Gabriel Dorobanţu!

Vă mai recomandăm: FOTO Zeci de produse din judeţ pot fi cumpărate din Piaţa Avram Iancu. Au început Zilele Aradului

Pâinea preferată de soţii Ceauşescu este sărbătorită festiv în judeţul Arad. De ce este considerată „pita de Pecica“ cea mai bună din România

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite