FOTO Povestea copiilor abandonaţi în spitale continuă. Voluntarii şi medicii sunt alături de ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te-ai gândit vreodată ce se întâmplă cu un copil abandonat în spital ? Din cauza nepăsării, lipsei banilor şi a altor motive invocate de către părinţi, mulţi copii ajung încă din primele zile de viaţă să fie abandonaţi în spitale sau sunt şi cazuri când aceştia sunt abandonaţi la 2,3,9 luni.

Cel mai recent copil abandonat este Alexandru iar acesta are 9 luni şi a fost lăsat în spital acum 3 zile.
Copiii sunt nevoiţi să stea internaţi în spital sau în diferte centre, unde nevoile lor nu pot fi acoperite 100%. Dar, aceştia însă pot fi ajutaţi să ducă o viaţă mai bună chiar şi acolo.

Astfel, voluntarii DDAC şi Antidrog Arad şi-au continuat activitatea începută în urmă cu şase luni la Spitalul Judeţean Arad, secţia de pediatrie I. Ei au mers la ingeraşii abandonaţi în spitale şi le-au dus pampers-uri, şervetele umede, pături, cearceafuri şi jucarii.

„Sunt nişte ingeraşi! Mi se rupe inima să îi las acolo şi aş vrea să stau cât mai mult cu ei sau să-i duc acasă” a declarat una dintre voluntarele implicate in activitate.

De multe ori, angajaţii din spitale sau voluntarii sunt primii care reacţionează când este nevoie de unele lucruri pentru copii.

Sunt multe persoane care şi-ar dori să adopte un copil dar de multe ori părinţii nu sunt deacord, sau daca sunt, demersul pentru adopţie durează uneori foarte mult. Cei care doresc să contribuie la fericirea unui copil abandonat pot contacta voluntarii pe Facebook.             

Vă mai recomandăm: FOTO Copilul  abandonat în scara unui bloc este „adoptat” de voluntari. Darius este jucăuş şi zâmbăreţ

Cei trei bebeluşi abandonaţi la Matern au fost vizitaţi de voluntari. Tot de ei vor fi şi creştinaţi

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite