FOTO Peste o mie de persoane au participat la deschiderea sezonului estival de la Băile Termale din Gai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o mie de persoane au participat, sâmbătă, la deschiderea sezonului estival de la Băile Termale din Gai. A fost o zi plină de soare şi de voie bună.

Evenimentul a fost organizat de către reprezentanţii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad (CARP). Nu a lipsit mâncarea gătită la ceaun (fasole cu ciolan), dar nici spectacolul susţinut de către interpreţi şi dansatori.

„Dacă ne uităm în jurul nostru vedem că lumea ne caută. Apa termală este foarte bună, este o mană cerească pentru cei care suferă de afecţiuni reumatice. În acest an am pregătit cele trei bazine, pe care le avem unul în interior, două în exterior şi 20 de vane. Biletele de tratament sunt mai puţine la ora actuală şi cei care se deplasează mai greu preferă să vină aici la tratament”, declară Lidia Dan, preşedinta CARP Arad.

Cei mai norocoşi participanţi la evenimentul de sâmbătă au avut parte şi de cadouri, deoarece a fost organizată o tombolă. Băile Termale din Gai, aflate pe strada Mesteru Manole sunt cunoscute şi sub denumirea de „Bidi” şi se întind pe o suprafaţă de 20.000 mp. Oamenii spun ca aleg aceste bai, deoarece apa are calităţi identice cu cea de la Felix.

„Peste 65.000 de persoane vin anual la bai. Oferim multe servicii, avem saună, masaj, manichiură, pedichiura, vane individuale, cabinete medicale şi de fizioterapie”, mai afirmă Lidia Dan.

Începând dea anul trecut funcţionează şi salonul de Kinetoterapie din cadrul cabinetului de Fizioterapie. Membrii CARP vor plăti anul acesta 3 lei pe zi pentru intrarea la bai, iar celelalte persoane 8 lei. În incinta Băilor Termale  există şi o terasă amenajată unde se găsesc răcoritoare, îngheţată şi langoş. Ea a fost luată cu aslat chiar din prima zi a sezonului estival. 

Mai puteţi citi: GALERIE FOTO Noul sezon estival aduce modificări la ştrandul Neptun 

Piatra Neamţ: S-a dat startul sezonului estival în ştrand

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite