Începe sezonul estival la Băile Termale din Gai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din acest weekend arădenii şi nu numai pot să se relaxeze la Băile Termale din  Gai care îşi deschid porţile.

Pentru a se asigura de reuşita unui sezon plin reprezentanţii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor de care aparţin aceste băi au pregătit un bogat program artistic, tombolă, mâncare la cătlane şi muzică de petrecere. În sezonul 2012, Băile Termale au avut 60.000 de vizitatori.

Vorbim de băile în care toate clădirile au fost construite din anul 1965 de către CARP Arad, iar în 1981 s-a dat în folosinţă sonda de apă termală forată la 702 metri adâncime. Apa termală iese din sondă la temperatura de 36 grade Celsius.

Pe lângă masaj, saună şi jacuzzi, în  cadrul acestor băi se poate face şi Kinetoterapie în cadrul cabinetului de Fizioterapie. Astfel, deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, începând de la ora 11.00.

Lidia Dan, preşedinta CARP Arad spune că pe perioada întregului sezonul estival 2013, programul de funcţionare a Băilor Termale va fi între orele 9.00-19.00.

Conform proiectului conducerii CARP, privind planul de venituri şi cheltuieli pe 2013, preţurile de intrare la băi vor fi un pic mai mari ca anul trecut: 3 lei pentru membrii CARP (5 lei la vană), 8 lei biletul pentru adulţi (9 lei la vană).

Mai puteţi citi: Băile termale şi peisajul cartstic atrag ca un magnet turiştii în judeţul Bihor

GALERIE FOTO Sezonul estival de la Băile Termale din Gai s-a închis cu o petrecere

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite