FOTO Ciorbă din şase feluri de peşte şi gulaş, la Festivalul Cătlanelor
0Tocăniţe, gulaşuri şi ciorbe au fost preparatele din care mii de arădeni au mâncat, duminică, la Festivalul Cătlanelor, organizat la Ştrandul Neptun, în cadrul manifestărilor dedicate Zilele Aradului.
Preţul unei porţii de mâncare a fost de 4 lei, fondurile obţinute urmând să fie donate instituţiilor de protecţie socială.
În acest an au fost puse la dispoziţie de către organizatori 32 de cătlane.
„S-au preparat aproximativ 4.000 de porţii de tocăniţe şi gulaşuri. Fiecare echipaj care a preparat mâncare şi-a adus atât ingredientele, cât şi condimentele proprii, pe care le-a folosit la prepararea mâncărurilor”, a spus Ramona Creţu, director adjunct al Centrului Municipal de Cultură Arad, unul dintre organizatorii Festivalului Cătlanelor.
O ciorbă din şase feluri de peşte a fost pregătite de membrii Asociaţiei „Port Arthur” din Aradul Nou.
Cele mai lungi cozi au fost la standul Primăriei Elek din Ungaria.
Vă mai recomandăm: Tocăniţă de vită cu legume
Secretul gospodinelor din Moldova pentru o tocăniţă de urzici delicioasă