FOTO Alegeri parlamentare. Colegiul 4 Deputaţial Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegerile locale vor avea loc în data de 9 decembrie FOTO Claudia Untaru Creţu
Alegerile locale vor avea loc în data de 9 decembrie FOTO Claudia Untaru Creţu

Adevărul.ro prezintă candidaţii pe care partidele politice au decis să-i arunce în lupta pentru un post de senator sau deputat. În judeţul Arad există şapte colegii pentru Camera Deputaţilor şi trei pentru Senat.

Pe colegiul deputaţial 4, care cuprinde zona de Nord-Vest a judeţului se vor înfrunta: Mihăiţă Calimente (USL), Călin Bibarţ (ARD), Octavian Stana (PP-DD) şi Zoltan Biro (UDMR).

Mihăiţă Calimente este actualul deputat al acestui colegiu şi are o bogată experienţă parlamentară. Este vicepreşedinte al PNL Arad. S-a făcut remarcat, în ultimii ani ca un oponent feroce al PD-L şi al lui Trian Băsescu. În mai toate conferinţele de presă, şeful statului şi PD-L au fost ţinta sa principală. Are o mare notorietate, atât în colegiul în care va candida, cât şi în restul judeţului.

Călin Bibarţ este fost prefect al judeţului Arad, postură din care a ajuns să fie cunoscut de arădeni. Are experienţă administrativă, obţinută în mandatul de prefect al judeţului.

Octavian Stana este un tânăr care s-a mutat la vârsta de 16 ani în oraşul Chişineu-Criş, care aparţine acestui colegiu. A început propria afacere, constând în lucrări de execuţie în domeniul instalaţiilor sanitare şi termice, bucurându-se de realizări semnificative în acest domeniu.

Zoltan Biro este candidatul UDMR pentru acest colegiu. A candidat la alegerile locale pentru un mandat de consilier judeţean.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite