Drumul Arad-Nădlac va fi refăcut după şase luni de la inaugurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii s-au întors în aceleaşi locuri pentru reparaţii
Muncitorii s-au întors în aceleaşi locuri pentru reparaţii

În şase luni, traficul şi lucrul de mântuială au distrus DN7. Şoseaua pe care trece traficul cargo către vestul Europei a fost recent reparată şi s-a umplut de gropi după prima ninsoare. Cele mai mari probleme sunt în Pecica, acolo unde gropile au fost plombate provizoriu.

Tronsonul Pecica-Nădlac, realizat în grabă şi inaugurat cu fast la jumătatea anului 2009, a început să se dezintegreze după doar şase luni.

Chiar dacă vechiul asfalt turnat în urmă cu zece ani a fost mai bun decât cel din prezent, din cauza traficului greu, acesta a crăpat.

La doar câteva luni de la inaugurare se va interveni la refacerea primului strat.

Cei mai nemulţumiţi de calitatea lucrărilor sunt pecicanii, acolo unde după doar două îngheţuri au început să apară cele mai multe gropi.

„Lucrarea este încă în garanţie, astfel că, atunci când vremea va permite, vor fi refăcute zonele cu probleme. Se va trece la frezarea şi decopertarea primului strat de asfalt pe porţiunile care necesită refacere”, a declarat în această dimineaţă şeful secţiei din Arad a Drumurilor Naţionale, Ioan Balint.

Primarul din Pecica, Petru Antal, a declarat că după apariţia gropilor care au apărut i-a contactat pe cei de la Drumurile Naţionale, care au trimis o delegaţie la Pecica pentru a evalua situaţia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite