Două eleve din Arad au dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria dispariţiilor continuă în judeţul Arad. De această dată este vorba despre două eleve, colege în clasa a IX-a la Colegiul Economic. Cele două au plecat de acasă de ieri dimineaţă şi de atunci nu se mai ştie nimic de ele.

Când au mers la şcoală părinţii celor două au aflat că acestea au foarte multe absenţe. Părinţii uneia dintre fete au fost de acord ca Poliţia să transmit datele pentru mediatizarea dispariţiei. Este vorba despre Laura Alexandra Deiac, care are 14 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi că fata a plecat în cursul dimineţii de la domiciliu şi nu a mai revenit. Adolescenta ar următoarele semnalmente 1,65 metri înălţime, 45 de kilograme, slăbuţă, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie. Colegii fetelor spun că vor da o mână de ajutor în căutarea lor.

Părinţii Laurei sunt disperaţi şi doresc să o găsească cât mai repede pe adolescentă. 

Mai puteţi citi: Abel Apostol, un om de afaceri arădean, a dispărut de la domiciliu. Familia îl caută cu disperare

VIDEO FOTO Dispariţie învăluită în mister. Un tânăr a plecat din Germania spre o localitate din Sibiu, dar nu a mai ajuns acasă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite