Doru Pârv, clarvăzătorul arădean acuzat de santaj, a fost pus în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Pârv, presupusul complice a lui Dan Diaconescu în scandalul şantajului cu primarul arădean, a fost pus în libertate. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis că arădeanul nu reprezintă un pericol public iar după 43 de zile de arest, Doru Pârv a fost ieri eliberat.

UPDATE: Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Clarvăzătorul se află încă sub control judiciar, şi va fi nevoit să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad ori de câte ori va fi solicitat. La ieşirea din arest, Doru Pârv a declarat că intenţionează să se reîntoarcă în Arad cât mai repede posibil, apoi să plece în Italia să-şi viziteze soţia.

Clarvăzătorul arădean este acuzat alături de patronul OTV, Dan Diaconescu că l-ar fi şantajat în nenumărate rânduri pe primarul Zârandului, Ioan Moţ.

Acesta din urmă a depus o plângere la DNA Bucureşti în urmă cu mai bine de o lună de zile, prin care îi acuză pe Diaconescu şi Pârv că i-ar fi cerut mii de euro să nu difuzeze pe postul de televiziune OTV nişte materiale compromiţătoare la adresa lui. Ancheta este încă în desfăşurare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite