Deţinuţii din Penitenciarul Arad s-au revoltat din cauza reducerii timpului de privit la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva deţinuţi ai Penitenciarului Arad s-au revoltat după ce programul alocat pentru uitatul la televizor a fost redus cu o oră. Deţinuţii au pornit un scandal luni seara, după ce televizorul a fost stins înainte de ora 23, în loc de 24.

În perioada Campionatului European de Fotbal din Franţa, deţinuţilor din Arad li s-a permis de către conducere să urmărească partidele până la final, indiferent de ora la care acestea se terminau. Înţelegerea era ca după terminarea competiţiei fotbalistice să se revină la programul normal de stingere a televizorului, adica înainte de ora 23.

Cum campionatul a luat sfârşit duminică, de luni s-a decis intrarea în normal. Acest lucru a revoltat deţinuţii din Arad şi a izbucnit un conflict care ulterior a fost aplanat.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Eduard Magold, spune că acum lucrurile au reintrat în normal. "Acum este linişte şi lucrurile au reintrat în normal. Au avut loc discuţii, iar spiritele s-au calmat", s-a mărginit să declare Eduard Magold.

Vă mai recomandăm: UPDATE Protest violent al deţinuţilor închişi la Penitenciarul Iaşi. O cameră de detenţie a fost incendiată

Răscoală la Penitenciarul Iaşi. Deţinuţii au ocupat curtea închisorii, au dat foc unei celule şi strigă „Jos comuniştii!“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite