De Ziua Copilului vor fi organizate spectacole de teatru de dimineaţă până seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor avea parte de spectacole pe măsură
Copiii vor avea parte de spectacole pe măsură

De Ziua Copilului, Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad îi aşteaptă pe cei mai mici dintre spectatori cu nu mai puţin de patru spectacole, primul începând la ora 10,00, iar ultimul la ora 19,00!

Astfel, primul spectacol este „Greuceanu“, după Petre Ispirescu, în regia lui Gabriel Apostol, şi va avea loc în sala Teatrului de Marionete. Apoi, cei mici sunt aşteptaţi în sala mare a teatrului (ora 12,30) pentru a păşi împreună cu Dorothy în fascinanta ei călătorie în Ţara lui Oz, prin intermediul unui spectacol realizat de Simona Vintilă - „Dorothy şi umbra ei în ţara lui Oz“. După o binemeritată pauză, copiii vor fi întâmpinaţi de marionetiştii noştri, care le vor oferi spectacolul „Pinocchio“, după Carlo Collodi, un spectacol 3D în regia lui Radu Dinulescu (ora 17,00, sala Teatrului de Marionete).

Ultimul spectacol al zilei va începe la ora 19,00, în sala mare a teatrului arădean, unde va fi prezentat cel mai nou spectacol pentru copii realizat de actorii noştri - „Alice în Ţara Minunilor“ (regia - Simona Vintilă).

„De 1 iunie, o Zi de teatru până-n seară poate fi un cadou minunat pentru toţi copiii, ei fiind aşteptaţi cu mare drag şi bucurie de actorii şi actorii marionetişti ai teatrului arădean”, spun organizatorii. 

Mai puteţi citi: Ziua Copilului în Baia Mare

Grădina Botanică din Bucureşti se transformă într-un labirint, de Ziua Copilului. Copiii sunt aşteptaţi la „Vânătoarea de Comori“


 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite