Grădina Botanică din Bucureşti se transformă într-un labirint, de Ziua Copilului. Copiii sunt aşteptaţi la „Vânătoarea de Comori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vanatoarea de comori

Reprezentanţii Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti organizează o nouă ediţie a „Vânătorii de Comori“, pe 1 iunie, între orele 9 şi 14. Evenimentul este dedicat special copiilor, de ziua lor. Ajutaţi de personajele lor preferate, cei mici îşi vor antrena curiozitatea şi spiritul de aventură în misiunea de a găsi comorile ascunse ale Grădinii Botanice.

Evenimentul va avea loc între orele 9.00 şi 14.00, interval în care doritorii pot să se înscrie oricând, chiar la intrarea în Grădina Botanică, unde îi vor aştepta personaje de basm care îi vor îndruma pe un traseu prestabilit.

În drum spre destinaţie, cei mici vor întâlni personaje din poveşti care le vor pune întrebări despre natură, iar răspunsul corect este cheia spre următorul indiciu.

Organizatorii nu-i neglijeză nici pe însoţitorii copiilor, care vor avea rolul de asistenţi ai vânătorilor în drum spre comoară. Evenimentul le permite sa le ofere sprijin copiilor şi să descopere împreună surprizele naturii.

„Vânătoarea de Comori” face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de Curăţenia de Primăvară şi Curăţenia de Toamnă, Grădina Bunicii, Grădina Copiilor şi Clubul Grădinarilor.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite