Cuplu de dansatori români, în semifinale la Europene. Patrik și Andreea Haizăr din Arad țintesc Mondialele VIDEO

0
Publicat:

Patrik (37 ani) și Andreea (35 ani) Haizăr de la Școala de Dans Royal Steps Arad au reprezentat România la Campionatul European Senior 1 Latino în Cambrils, Spania unde au ajuns în semifinale.

Cei doi arădeni au reprezentat România FOTO Facebook Patrik Haizăr
Cei doi arădeni au reprezentat România FOTO Facebook Patrik Haizăr

Cei doi s-au calificat și au dansat semifinala. Au fost la 6 puncte de finală și au terminat pe locul 10. Șase perechi s-au calificat în finală.

Suntem foarte mândri de calificarea noastră în semifinale la primul nostru Campionat European. Mulțumim István Tóth că ai fost alături de noi cât și întregii echipe de antrenori Sargu Brigitte, Tóth Noémi, Rosut Bogdan, care ne-ați susținut de acasă. Fără voi nu am fi ajuns aici. Mulțumim partenerilor noștri de la International Alexander Holding care ne-au făcut drumul spre Campionatul European mai ușor. Mulțumim că ne sunteți alături în drumul spre performanță. Mulțumim tuturor royalilor, sportivi și părinți care ne-ați susținut de acasă. Am simțit galeria și a contat enorm. Mulțumim prietenilor de acasă pentru mesajele de încurajare și nu în ultimul rând mulțumim Federatia Romana de Dans Sportiv”, este mesajul celor doi sportivi.

Se pregătesc de Campionatul Mondial 

Patrik și Andreea Haizăr se pregătesc acum de Campionatul Mondial din Portugalia care va avea loc în luna octombrie.

Andreea a început dansul în anul 2002 la vârsta de 15 ani, iar Patrik în anul 2004 la vârsta de 19 ani la cursurile de dans de la Palatul Copiilor sub îndrumarea profesoarei Ioana Lung. Tot în sala de dans, Andreea a început și o frumoasă poveste de dragoste cu Patrik, care continuă și azi. 

În anul 2012 au absolvit amândoi școala de antrenori și au deschis acasă în Arad, Școala de Dans Royal Steps, dorind să transmită mai departe din experiența și cunoștințele lor. În timp au format perechi frumoase și au reușit să aducă județului nostru titluri de campioni și vicecampioni de Clasă, cât și sute de medalii de aur, argint și bronz atât la copii, cât și la adulți.

Cei doi formează un cuplu și în viața de zi cu zi FOTO Facebook Patrik
Cei doi formează un cuplu și în viața de zi cu zi FOTO Facebook Patrik
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite