„Românii au talent“. Cea mai tânără dansatoare care a primit Golden Buzz are 6 ani și a „topit“ juriul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiță cu un talent înnăscut pentru dans a revenit în concursul de la Pro TV și a demonstrat că este un adevărat fenomen. Ea s-a calificat direct în semifinală.

Amira Oloșutean din Cluj a participat și anul trecut la „Românii au talent“ și încă de atunci s-a făcut remarcată prin calitățile sale de dansatoare. La 6 ani, Amira dansează deja de patru ani. Părinții ei dețin o sală de dans, iar tatăl Amirei este profesor de dans și a făcut dans sportiv de performanță. Anul trecut, micuța uimea juriul emisiunii, iar anul acesta a revenit ca să demonstreze că poate mai mult.

Amira Oloșutean a participat a doua oară la „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Amira Oloșutean a participat a doua oară la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

„Pur și simplu când aud muzica nu mă pot opri. Vreau să merg la «Românii au talent» și să fie ceva wow! Abia aștept să urc pe scenă“, a spus micuța.

Membrii juriului s-au bucurat tare mult s-o revadă pe micuță, dar mai ales Mihai Bobonete, pe care fetița l-a cucerit cu prestația sa încă de anul trecut.

Amira a avut un nou moment coregrafic special, un dans contemporan extraordinar de expresiv și profund, iar evoluția i-a emoționat pe toți cei prezenți, care au aplaudat în picioare.

Are dreptate Bobo (Bobonete – n.r.) că e fenomen. Foarte puțini oameni au acest dar“, a spus Andi Moisescu. „Rar mi-a fost dat să văd copii care să se exprime în felul acesta, la o vârstă așa de fragedă. Ești extraordinară și ne-ai lăsat mască pe toți“, a adăugat Andra. „Aș vrea să spun ceva pe înțelesul Amirei“, a mai zis Andi Moisescu și a apăsat butonul auriu.

Era clar încă de anul trecut că Amira era un fenomen. Ne-am gândit că a fost o scăpare a noastră, că n-am apreciat suficient talentul ei încă de sezonul trecut. Iar acum când a revenit și a revenit și cu un progres din punct de vedere artistic, era de-a dreptul strigător la cer ca unul dintre noi să nu-i ofere un buton auriu“, a mai spus Andi Moisescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite