Cu pistolul în mașină, în parcare la mall. Arma era deținută ilegal, iar explicația proprietarului e uimitoare VIDEO

0
Publicat:

Mai mulți tineri din Arad s-au urcat într-o mașină în care era și un pistiol și s-au dus la mall. Comportamentul lor i-a dat de gol și au fost imediat controlați de jandarmi.

Jandarmii au găsit un pistol în mașină Captură Video Jandarmi
Jandarmii au găsit un pistol în mașină Captură Video Jandarmi

Proprietarul mașinii a declarat că urma să arunce pistolul, deoarece și el l-a găsit în mașină când a cumpărat-o.

Miercuri, 11 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiune de menținere a ordinii publice în municipiul Arad, a legitimat în parcarea subterană a unui centru comercial, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, care manifestau un comportament suspect. Fiind întrebați dacă au asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, aceștia au declarat că nu dețin”, a declarat căpitan Ana-Maria Popovici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.  

În continuare, în urma controlului efectuat, jandarmii au descoperit în buzunarul scaunului din dreapta al autoturismului un pistol cu calibrul de 9  mm, cu muniția aferentă, respectiv 2 cartușe.

A declarat că pistolul era în autotutrism la cumpărare

Întrebat dacă deține permis de port armă, proprietarul mașinii le-a declarat jandarmilor că ar fi cumpărat autoturismul în urmă cu aproximativ un an iar pistolul l-ar fi găsit ulterior în mașină și urma să îl arunce.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor iar acestea, alături de pistol și muniție, vor fi predate instituțiilor abilitate să continue cercetările”, mai spun purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei. 

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni un bărbat, care deținea ilegal un pistol, a împușcat un bărbat în parcarea unui centru comercial din Arad, apoi și-a luat concubina la bătaie. Bărbatul împușcat și apoi înjunghiat de către agresor a murit. Totul s-a petrecut pe baza geloziei. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite