Momentul în care angajata unui fast-food trage cu pistolul spre un client care se plângea că nu a primit cartofi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajata unui restaurant fast-food din Texas a scos pistolul la un client nemulțumit că, din comanda primită îi lipsea porția de cartofi prăjiți cerută potrivit BBC.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului. În imagini se vede cum angajata se ceartă cu respectivul client, îi aruncă prin fereasta drive-through câteva produse, se întoarce, scoate din buzunar un pistol, apoi revine la geam, îl amenință pe client cu arma și pare că trage spre mașina care deja pornise. 

Incidentul a avut loc în martie 2021, în Houston, Texas.

Familia șoferului a intentat un proces restaurantului Jack-in-the-Box FOTO Captură video
Familia șoferului a intentat un proces restaurantului Jack-in-the-Box FOTO Captură video

Cazul a ajuns în instanță

Familia șoferului a intentat un proces restaurantului Jack-in-the-Box, la care a avut loc incidentul, dar și angajatei care l-a amenințat, Alonniea Ford-Theriot.

Angajata a pledat vinovat la o acuzație de comportament mortal, potrivit BBC. 

Iată ce s-a reținut în sarcina femeii: 

La un moment dat, în timpul discuției, pârâta Alonniea Fantasia Ford a aruncat cu ketchup, gheață și alte obiecte asupra reclamanților în interiorul mașinii lor”,  s-a punctat în timpul procesului, potrivit  Metro News (Metro.co.uk).

Potrivit datelor din dosar, femeia s-ar fi enervat când clientul, nemulțumit de comanda pentru care a plătit 12,99 dolari, a cerut să discute cu șefii ei. Angajata i-a cerut să plece și a îndreptat apoi arma de foc spre vehiculul familiei, trăgând cel puțin două gloanțe spre ei, unul dintre ele zgâriind partea din spate a mașinii, potrivit acuzațiilor.

Deși nu putem comenta litigii în curs de desfășurare, suntem conștienți de incidentul din 2021 în care a fost implicat un angajat al unuia dintre francizații noștri independenți și rămânem concentrați pe asigurarea unui mediu sigur pentru angajații și clienții restaurantelor”, au declarat reprezentanții restaurantului pentru Metro.co.uk.

Angajata susține însă că nu a tras cu arma, ci că doar a îndreptat-o spre mașină după ce clientul i-ar fi adresat mesaje rasiste.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite