Coloană de camioane în vama Nădlac II. Trei ore se stă la coadă deoarece  autorităţile ungare fac verificări amănunţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coloana se întinde pe şapte kilometri FOTO arhivă Adevărul
Coloana se întinde pe şapte kilometri FOTO arhivă Adevărul

Şoferii de automarfare care trec prin vama Nădlac sunt din nou cu nervii întişi la maxim. Aceştia sunt nevoiţi să aştepte cu orele pentru a ieşi din ţară prin Vama Nădlac II, unde s-a format o coloană lungă de şapte kilometri, pentru că autorităţile ungare fac verificări amănunţite.

Şoferii spun că cel puţin trei ore sunt nevoiţi să aştepte la coadă. Cu toate că poliţiştii de frontieră lucrează pe ambele artere de ieşire dedicate transportului de marfă, pe autostrada Nădlac – Arad s-a format o cloană de camioane lungă de şapte kilometri.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad spun că se aşteaptă două ore pentru controlul documentelor, chiar dacă şoferii acuză că stau cel puţin trei ore. „Noi recomandăm şoferilor să iasă din ţară prin alte puncte, precum Nădlac I, Turnu şi Vărşand, din judeţul Arad, sau Borş, din Bihor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş.

De asemenea, autorităţile române nu pot preciza cât timp vor dura controalele amănunţite efectuate de colegii din Ungaria, dar spun că traficul uşor nu este afectat.

Vă mai recomandăm: Percheziţii la Vama Sculeni. Şeful Biroului Vamal şi alţi nouă angajaţi vamali, reţinuţi de CNA
 

VIDEO UPDATE Cum s-a încheiat drama familiei blocate în vamă cu un mort în maşină. „Am avut parte de un tratament inuman“

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite