Cătălin Crâsnic trăieşte pe note muzicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de doar 21 de ani se pregăteşte să lanseze la sfârşitul acestui an două materiale discografice.

Profil:

Născut. 24 martie 1989
Studii. Liceul
Familie. Necăsătorit

Deşi începutul a fost timid, după trei ani de „home production”, Cătălin se poate mândri cu o colecţie de aproape două sute de piese. „Am reuşit să «colecţionez» vreo două sute de piese, o bună parte dintre acestea fiind doar începute. Când sunt în pană de idei, reiau track-uri mai vechi pe care le duc la bun sfârşit”, povesteşte Cătălin.

Creaţia tânărului cuprinde mai multe stiluri. „În momentul de faţă, am şase mixuri produse, dintre care doar trei pot spune că sunt foarte bune (două minimal şi unul drum and bass). La început m-am axat foarte mult pe muzica ambientală, poate şi pentru că era mai uşor de produs. Apoi am început să fac din fiecare câte un pic, deoarece nu sunt fidel unui gen anume”, mărturiseşte Cătălin. Cum producţia ocupă o bună parte din timpul lui Cătălin, tânărul nu şi-a propus niciodată  ca munca sa să fie şi răsplătită material.

Pasiunea cere timp

Cu toate acestea, timpul pierdut în spatele clapelor şi a monitorului pare să-şi capete şi răsplata. „În urmă cu câteva luni am fost contactat de un organizator din Arad care se ocupă de evenimente de muzică electronică pentru a-mi prezenta unele materiale pe site-ul său”, spune tânărul arădean. Cătălin se pregăteşte pentru lansarea a două proiecte la sfârşitul acestui an: unul hip-hop, iar celălalt va include mai multe stiluri de muzică electronică.

„Nu am vrut să mă axez doar pe un anumit gen. Materialul va avea mai multe stiluri, minimal, breakbeat, drum and bass, ambiental şi dubstep”, povesteşte Cătălin. Nu îşi doreşte să îşi vândă munca, motiv pentru care ambele materiale discografice vor lua calea internetului.

Întrebări şi răspunsuri

În afară de cele două materiale, mai ai ceva în plan pe acest an?
Bineînţeles. Se lucrează acum la site, şi odată cu lansarea celor două, sper să reuşim să realizăm şi un videoclip la una dintre piese.

Ce gen îţi dă bătăi de cap cel mai mult?
Dubstep-ul mi se pare destul de greu de lucrat, dar nu e o problemă. Şi drum and bass-ul cere mai multă concentrare decât alte genuri.

Doar pe net?
Momentan, da. Voi pregăti şi nişte discuri la care am realizat şi coperţile, dar acestea vor fi puţine pentru că nu există fonduri.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite