Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad premiază excelenţa în business

0
Publicat:
Ultima actualizare:
An de an se organizează la Arad acest top FOTO arhivă
An de an se organizează la Arad acest top FOTO arhivă

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, joi, 14 noiembrie 2013, în Pavilionul B al Complexului Expoziţional - EXPO Arad, a XX-a ediţie a evenimentului Topul Firmelor.

Gala excelenţei în business de la Arad a devenit o emblemă pentru mediul de afaceri din judeţ, având ca scop promovarea şi premierea agenţilor economici cu cele mai notabile rezultate pe parcursul unui an financiar. La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai celor mai importante companii din judeţ, personalităţi, oficialităţi, precum şi edilii unor importante instituţii din Arad.

„În consecvenţa misiunii sale, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad va fi, pentru al XX-lea an consecutiv, centrul de întâlnire al celor mai prestigioase firme din judeţ. Topul Firmelor nu este doar o obligaţie ce revine Sistemului Cameral conform legii, ci şi sărbatoarea elitelor din mediul de afaceri la nivel judeţean. Sistemul cameral nu îşi premiază prietenii sau partenerii de afaceri ci, pe baza unor criterii riguroase aplicate unitar, în toată ţara, selectează şi premiază elite. Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad îşi probează disponibilitatea de a fi un arbitru imparţial al mediului de afaceri local, contribuind astfel la promovarea excelenţei în afaceri”, a declarat Arh. Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Topul Firmelor se întocmeşte după o metodologie unică la nivel naţional, care implică utilizarea unui program complex, bazat pe indicatorii financiari din bilanţul contabil depus de firme conform cu Directivele Europene, furnizat de Ministerul Finanţelor Publice pentru anul anterior. Din peste 15.000 bilanţuri depuse pentru anul financiar anterior, 1.500 de firme se situează pe unul din primele zece locuri ale clasamentului. Metodologia prevede şase domenii de activitate, împărţite pe grupe de activitate şi clase de mărime conform CAEN Rev. 2 şi Legii 346/2004.

„Pentru Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, fiecare agent economic este un adevărat campion. Ne exprimăm respectul şi întreaga apreciere pentru activitatea tuturor agenţilor economici din judeţ, indiferent de poziţia ocupată în clasament, deoarece succesul afacerii proprii se regăseşte în rezultatul economic general al judeţului Arad. Dorim învingătorilor competiţiei economice din 2012 mult succes în activitate, putere de muncă, tenacitate şi înţelepciune pentru a continua drumul pe rampa economică ascendentă pe care se regăsesc”, a declarat Mag. Adrian S. Negrău, directorul General al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Vă mai recomandăm: Camera de Comerţ Arad răsplăteşte performanţa. Topul Judeţean al Firmelor va avea loc la mijlocul lunii noiembrie

FOTO Topul Firmelor Vaslui, umbrit de criza financiară pentru al patrulea an consecutiv. Iată care sunt cei mai de succes oameni de afaceri din judeţ

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite