Bărbatul care a ucis-o pe fetiţa de patru ani din Arad a fost arestat preventiv. El susţine că intenţiona să se predea Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La identificarea familiei fetiţei decedate a contribuit un vecin care a recunoscut-o pe Antonia Foto: Poliţia Română
La identificarea familiei fetiţei decedate a contribuit un vecin care a recunoscut-o pe Antonia Foto: Poliţia Română

Bărbatul de 23 de ani din Arad care a ucis-o pe Antonia, fetiţa de doar patru ani a concubinei sale, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Arad. El este acuzat de violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte. Bărbatul a susţinut că intenţiona să se predea Poliţiei, după ce şi-a recunoscut fapta în faţa mamei copilei.

Procurorul Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, a declarat pentru News.ro că bărbatul de 23 de ani din Arad, care a ucis-o Antonia, fetiţa de doar patru ani a concubinei sale, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor de la Tribunalul Arad. 

Potrivit sursei citate, bărbatul le-a spus procurorilor, la audieri, că intenţiona să se predea Poliţiei pentru fapta sa. El s-a dus, luni, să o ajute pe concubina sa să se externeze din spitalul în care era internată pentru a da naştere copilului lor şi, pentru că nu putea justifica lipsa fetiţei de acasă, i-a dezvăluit femeii că fetiţa a căzut în baie, s-a lovit la cap şi a decedat, iar el i-a dus corpul neînsufleţit pe un câmp. 

În urma acestor destăinuiri, bărbatul a susţionut că intenţiona să se predea Poliţiei, însă nu a mai apucat deoarece a fost identificat şi ridicat de poliţişti, luni seara, de la locuinţa sa. 

La identificarea familiei fetiţei decedate a contribuit un vecin care a recunoscut-o pe Antonia în pozele făcute publice de procurori. El s-a dus luni seara la Poliţie şi le-a spus poliţiştilor că cunoaşte familia fetei şi că tatăl vitreg este un bărbat fără ocupaţie, care este cunoscut ca un consumator de droguri. 

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. 

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare. Ulterior tatăl vitreg a recunoscut că a folosit două sticluţe de acetonă pentru incendierea cadavrului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite