Momentul în forţele speciale ale poliţiei au intrat peste suspectul în cazul fetiţei omorâte în Arad VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video Poliţia Română
Captură video Poliţia Română

Intervenţia poliţiştilor a fost filmată şi pusă pe pagina de Facebook a poliţiei. Bărbatul de 23 de ani a fost ridicat şi reţinut pentru 24 de ore.

Tatăl vitreg al fetiţei omorâtă şi incendiată pe un câmp de lângă Arad a fost reţinuit în urma unei intervenţii ale forţelor speciale ale Poliţiei Române.

Intervenţia poliţiştilor a fost filmată şi pusă pe pagina de Facebook a poliţiei. Bărbatul de 23 de ani a fost ridicat şi reţinut pentru 24 de ore. Acesta a spus iniţial că fata de patru ani a murit după ce a căzut şi s-a lovit la cap, iar el a pus trupul într-un geamantan şi l-a dus pe un teren viran.

A recunoscut apoi crima, spunând anchetatorilor că a dat-o cu capul de pereţi pe fată, deranjat că aceasta voia să se joace cu el.

Mai mult, concubinul mamei fetiţei găsite moartă pe un câmp de lângă Arad, a recunoscut şi incendierea cadavrului. El le-a spus procurorilor că a folosit două sticluţe de acetonă.

Din imaginile filmate de poliţie se poate observa şi mama fetiţei moarte, care era la spital pentru a naşte atunci când concubinul ei a a dat-o cu capul de pereţi pe fată, deranjat că aceasta voia să se joace cu el.

Femeia era în pat cu bebeluşul lângă ea. 
 


Vă mai recomandăm:

Detalii şocante despre uciderea fetiţei din Arad: tatăl ar fi folosit acetonă pentru arderea trupului,încercând să îşi ascundă urmele

Tatăl vitreg al copilei ucise şi incendiate a fost reţinut. Ce a declarat în faţa anchetatorilor UPDATE VIDEO

Tatăl vitreg al fetiţei omorâte la Arad a recunoscut crima. A dat-o cu capul de pereţi pentru că voia să se joace cu el

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite