Au testat vămile arădeane pentru a trece în Ungaria folosindu-se de buletine false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A încercat să treacă vama arădeană fără act de identitate
A încercat să treacă vama arădeană fără act de identitate

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat două persoane, din România şi Georgia, care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria folosindu-se de acte de identitate false.

Pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, o femeie în vârstă de 26 de ani a încefcat să treacă graniţa cu un buletin românesc. „La controlul de frontieră efectuat de lucrătorii noştrii, având suspiciuni cu privire la documentul prezentat, s-a efectuat o cercetare a acestuia. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că documentul este fals total. Din declaraţia femeii şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că este cetăţean  din România şi se numeşte Elena M., în vârstă de 26 ani”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al IJPF Arad.

Tânăra a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la frontieră l-a obţinut de la o persoană necunoscută contra sumei de o sută euro şi a recurs la această metodă pentru că şi-a pierdut propria carte de identitate şi vroia să ajungă în Italia.

În acelaşi timp, pe la Curtici, tot o femeie, a fost reţinută după ce s-a legitimat cu o carte de identitate grecească, pe care a obţinut-o pentru o mie de euro, conform declaraţilor acesteia. Din declaraţia femeii şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că este din Georgia şi se numeşte Lasha N., în vârstă de 33 ani.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite