Adrian Haiduc “i-a dat papucii” vedetei Playboy Ramona Lăzuran?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Haiduc, bijuteriul care face valuri, mai nou printre tinerele din Arizona și-a postat pe blogul personal mai multe poze cu o fată blondă, incocentă, de 20 de ani, spune designerul.

Alexandra Benta, fotomodel de profesie, cum reiese din descrierea pe care chiar Haiduc a făcut-o publică pe blog, tânăra blondă este din Arizona și se pare că a reușit să se bage pe sub pielea designerului.

Ce ascunde Haiduc în toată această poveste nu am reușit să aflăm, pentru că bijutierul din USA a fost de negăsit. Întrebarea pe care și-o pune însă toată lumea este ce se întâmplă cu frumoasa Ramona Lăzuran, despre care toți știu că este, sau cel puțin a fost imaginea designerului de bijuterii, Adrian Haiduc. Să-i fi dat cel din urmă papucii?!

Surse apropiate anturajului celor doi spun că relațiile dintre aceștia s-au răcit în ultima perioadă. La pozele pe care Haiduc și le-a postat pe blogul personal au și început să apară primele comentarii, cele mai multe dintre ele fiind de încurajare pentru frumoasa domnișoară blondă.

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO CU BLONDA LUI HAIDUC

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite