VIDEO Dezinfecţie la Turnu-Măgurele: filmuleţul care face furori pe Internet. Primar: „Şi eu am fost iniţial revoltat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In imagini este surpins un lucrător de la salubritate în spatele autospecialei
In imagini este surpins un lucrător de la salubritate în spatele autospecialei

Un filmuleţ în care o maşină a societăţii de salubritate din Turnu-Măgurele face dezinfecţia cu furtunul, doi angajaţi deservind autospeciala, face furori pe Internet. Nu e ce pare, spune, însă, primarul, care explică situaţia.

O maşină de salubritate şi doi angajaţi care manipulează un furtun cu un rest de substanţe dezinfectante au fost ingredientele suficiente pentru un filmuleţ care a adunat sute de cometarii şi zeci de mii de distribuiri. În debutul filmuleţului se prezintă o acţiune de dezinfecţie stradală din Turcia, pentru ca la final să fie redate imaginile din Turnu-Măgurele.

Primarul oraşului, Dănuţ Cuclea, contactat de Adevărul, a explicat că imaginile surprinse nu ar avea, de fapt, legătură cu adevărata operaţiune de dezinfecţie.

„Şi eu am fost iniţial revoltat, pentru că l-am văzut imediat când a fost postat, dar încercând să aflu ce s-a întâmplat m-am lămurit. Efectiv ei terminaseră substanţa din cisternă şi se retrăgeau  pentru a fi reîncărcată. Are o capacitate de 7 tone. Greşeala  acelor băieţi, care sunt oameni simpli, fără şcoală, chiar cred că sunt încadraţi ca necalificaţi, e că s-au aşezat în spatele cisternei. N-au strâns furtunul şi nu s-au urcat în cabină, cum trebuia să fie procedura. S-au reîntors la locul de alimentare în spatele acelei cisterne. Nu că le iau apărarea, dar sunt 11-12 zile, exceptând ziua când a nins, de când asta fac, de când vin la servicu, până când pleacă. Probabil că or fi obosit, le-o fi fost greu să se urce în cabină şi s-au aşezat acolo. Dar de 12 zile acei doi muncitori asta fac în oraş. În trei zile fac tot oraşul, 108 hectare, cât are oraşul, toate străzile, şi a patra zi o iau de la capăt. Asta e povestea cu acel filmuleţ“, a explicat primarul, indicând drept sursă corectă de informare contul oficil de Facebook al primăriei, unde sunt postate atât imagini, cât şi filmuleţe cu operaţiunea de dezinfecţie. Iată şi un astfel de filmuleţ:


 

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite