Două spitale din Galaţi, dotate cu tuneluri de dezinfecţie în urma donaţiei făcute de o firmă privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată tuneluri donate de o firmă privată din Galaţi FOTO PM Galaţi
Aşa arată tuneluri donate de o firmă privată din Galaţi FOTO PM Galaţi

Instalaţiile au fost oferite de firma Power Pure Energy SRL din Galaţi şi  vor fi montate la Spitalul pentru Copii şi la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Municipalitatea a precizat că va procura în perioada imediat următoare încă 6 astfel de tuneluri.

Primăria municipiului Galaţi a anunţat marţi, 31 martie 2020, că a obţinut cu titlu gratuit două tuneluri cu dezinfectare complexă care vor ajunge în dotarea Spitalului pentru Copii şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Acestea sunt oferite de firma Power Pure Energy SRL Galaţi (www.STOPCovid-19.ro). 

„În continuare, municipalitatea intenţionează să mai achiziţioneze alte şase astfel de tuneluri pentru pieţele din oraş şi pentru SP Ecosal”, a precizat Biroul de Presă a Primăriei Galaţi.

Tunelul dezifectant are triplă acţiune şi dispune de covor umed cu dezifectant pentru încălţăminte, pulverizator/dozator cu dezifectant pentru mâini şi de pulverizator cu senzor de mişcare infraroşu ce se activează pentru 8-10 secunde atunci când o persoana trece prin el, astfel fiind eliminaţi viruşii şi bacteriile. 

De asemenea, poate fi dotat opţional cu lampă LED UV bactericidă ce sterilizează şi dezinfectează îmbrăcămintea, suprafeţele fixe şi aerul din încăpere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite