UPDATE Convocare de protest în Teleorman: „Ieşiţi şi spuneţi DA democraţiei, domniei legii şi luptei anticorupţie“

0
0

Un protest în Alexandria a fost anunţat pe Facebook pentru miercuri, 20 iunie. La eveniment, creat de mai multe grupuri civice, au luat parte trei persoane.

UPDATE 18.29 La protestul din Alexandria au venit trei oameni.

Ştire iniţială:

Un protest în stradă a fost anunţat, pe Facebook, pentru miercuri, 20 iunie. Evenimentul se numeşte „Stop joc, penalilor!“ şi a fost creat de mai multe grupări civice - Rezistenţa, Insistăm, Corupţia ucide şi VăVedem din Bucureşti.

Manifestarea este însoţită de următorul mesaj:

„Am intrat în etapa finală a bătăliei pentru viitorul României. Avem de ales între un stat de drept şi un stat banditesc. Ieşiţi în stradă pe 20 iunie în faţa fiecărei prefecturi din fiecare judeţ. Ieşiţi şi spuneţi DA democraţiei, domniei legii şi luptei anticorupţie. Cereţi demisia Guvernului, cereţi demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, cereţi majorităţii parlamentare să oprească schimbarea codurilor penale. Iar dacă îl suspendă pe Preşedinte, spuneţi-le că ei oricum nu scapă. Spuneţi-le că viitorul copiilor noştri şi al ţării nu trebuie să depindă de interesul penal al unui borfaş.

Gangsterii au capturat România. Au furat la fiecare contract din bani publici, au furat de la Guvern, au furat de la Parlament, au furat de la consiliul judeţean, au furat de la primărie, ne-au jefuit pe fiecare dintre noi. Iar când au început să ajungă la închisoare, au început să fure instituţii şi legi. Au transformat codurile penale în codurile penalilor, distrug instituţii independente şi le pun sub cizmă politică, fură democraţia cu totul. România devine Koruptistan, iar democraţia se transformă în cleptocraţie“.

Mai puteţi citi:

Noul Cod de Procedură Penală scoate oamenii în stradă. „Trebuie să ne exprimăm dorinţa de a nu trăi în Penalistan”

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri