Trei agenţi de poliţie din Teleorman, trimişi în judecată pentru luare de mită. Cât primeau de la şoferi ca să nu-i amendeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipaj de poliţie  FOTO: Adevărul
Echipaj de poliţie  FOTO: Adevărul

Trei agenţi de poliţie din judeţul Teleorman au fost trimişi luni, 23 aprilie, în judecată pentru sub acuzaţiile de luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus, luni, 23 aprilie, trimiterea în judecată a trei agenţi de poliţie din cadrul IPJ Teleorman. Aceştia sunt acuzaţi de luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual.

„Conform probatoriului administrat de ofiţerii S.J.A. Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz, faptele, comise în perioada august - noiembrie 2017, au constat în primirea unor sume de bani cuprinse între 50 şi 200 lei de la conducătorii auto opriţi în trafic şi încălcarea atribuţiilor de serviciu cu ocazia constatării unor abateri săvârşite la regimul circulaţiei pe drumurile publice“, se arată într-un comunicat DGA. 

Dosarul penal a fost înaintat Tribunalului Teleorman.

Cei trei agenţi sunt suspendaţi din funcţii şi lucrează acum în cadrul IPJ Teleorman ca ajutoare de serviciu la Poliţia Roşiorii de Vede.

Mai puteţi citi:

Restricţii de circulaţie pe E70, la intrarea în Alexandria. Care sunt rutele ocolitoare recomandate de Poliţie

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite