Restricţii de circulaţie pe E70, la intrarea în Alexandria. Care sunt rutele ocolitoare recomandate de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii IPJ Teleorman recomandă şoferilor care nu au nevoie urgent să tranziteze Alexandria să folosească două rute ocolitoare în perioada 23 - 27 aprilie. În acest interval se execută lucrări la podul de peste râul Vedea.

Potrivit unui comunicat, pentru fluidizarea traficului şi desfăşurarea circulaţiei rutiere, reprezentanţii IPJ Teleorman îi sfătuiesc pe conducătorii auto care nu au timpul necesar să aştepte sau nu au nevoie să tranziteze municipiul Alexandria să folosească două rute ocolitoare. Acestea sunt: pentru zona Zimnicea - Alexandria - Cervenia, DN 51, iar pentru zona Roşiori şi Turnu Măgurele – VO 6 F, Buzescu – Nanov – DN 52.

La podul de peste râul Vedea se execută lucrări în perioada 23 aprilie - 27 aprilie, iar circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat pe un singur sens de mers.

Recomandări ale poliţiştilor rutieri

  • să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care asigură în zonă dirijarea şi supravegherea traficului rutier;
  • să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la indicatorul „stop“ şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră;
  • să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil.
  • să circule cu o viteză legală, adaptată la condiţiile de drum;
  • pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.  

Mai puteţi citi:

Restricţii rutiere pe podul peste râul Vedea. Primarul Alexandriei: „Sunt sceptic că vor reuşi de data aceasta să se încadreze în graficul de lucrări asumat“

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite