„Roboţii” din Consiliul Judeţean Teleorman votează la comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii judeţeni aprobă proiectele pe bandă rulantă foto: Claudiu Dumitrache
Consilierii judeţeni aprobă proiectele pe bandă rulantă foto: Claudiu Dumitrache

Consilierii judeţeni aprobă proiectele de hotărâre pe bandă rulantă. 60 de minute, de atât au avut nevoie consilierii alexăndreni pentru a aproba cele 34 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean.

În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Teleorman a fost linişte şi pace, iar proiectele au fost aprobate pe bandă rulantă. Cele 34 de proiecte aflate pe ordinea de zi au fost epuizate în doar 60 de minute.

Desfăşurarea şedinţelor a devenit doar o formalitate. În sensul că preşedintele CJT, Adrian Gîdea citeşte proiectul, iar consilierii votează în unanimitate. Nică măcar consilierii din opoziţie nu găsesc motive să intervină în dezbaterile din plenul şedinţelor.

Printre cele mai importante proiecte de hotărâre a făcut parte şi acela referitor înfiinţarea Comitetului judeţean de analiză a persoanelor cu handicap, pe lângă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Preşedintele acestui comitet este Iuliana Ionescu, reprezentant al CJ Teleorman.

Un alt proiect care a stârnit atenţie a fost legat de desemnarea managerului interimar al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman.

”Începând cu data de 19 august 2013 se desemnează doamna Elena Laurenţia Popa să exercite temporar funcţia de manager. Conducerea interimară se asigură până la data începerii executării noului contract de management, fără a depăşi perioada de maximum 120 de zile calendaristice de la desemnare. Doamna Popa va beneficia de un salariu de bază lunar de 4060 lei”.

Consilierii judeţeni au aprobat şi numirea în funcţia de director al Căminului pentru Persoanele Vârstnice Cervenia a lui Nicolae Bulumac”. Această decizie intră în vigoare începând cu data de 26 iulie 2013 şi este valabilă timp de trei ani. Nicolae Bulumac va beneficia de un salariu brut lunar de 3749 lei.

Şi pentru fostul loc de muncă al actualului preşedinte al Cosiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gîdea, director la Căminul pentru Persoanele Vârstnice Furculeşti a fost emisă o hotărâre.

”Începând cu data de 26 iulie 2013 doamna Elvira Tunaru se numeşte, pe perioadă nedeterminată, în funcţia de director pentru Persoanele Vârstnice Furculeşti. Doamna va beneficia de un salariu brut lunar de 2656 lei”.

Tot printre proiectele importante s-a aflat şi alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean, prevăzut în bugetul propriu al judeţului pe anul 2013, bugetului local al comunei Ştorobăneasa.

Consilierii au aprobat alocarea sumei de 100.000 lei pentru această comună lovită de fenomene meteorologice deosebite.

În data de 14 iunie 2013 pe raza localităţii Ştorobăneasa s-au produs fenomene meteorologice deosebite, au avut loc intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, au căzut precipitaţii însemnate sub formă de grindină. În urma acestor fenomene a fost afectat acoperişul Şcolii Generale pe o suprafaţă de 260 mp şi 12 km de străzi comunale.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Adrian Gâdea este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman

Liviu Dragnea demisionează de la Consiliul Judeţean Teleorman

USL şi-a zdrobit adversarii. Adrian Gâdea a câştigat şefia CJ Teleorman cu 81 la sută din voturi

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite