FOTO VIDEO Adrian Gâdea este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Gâdea (dreapta) a depus jurământul de credinţă în prezenţa vicepremierului Liviu Dragnea (stânga) foto: Claudiu Dumitrache
Adrian Gâdea (dreapta) a depus jurământul de credinţă în prezenţa vicepremierului Liviu Dragnea (stânga) foto: Claudiu Dumitrache

Adrian Gâdea este oficial noul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. În prezenţa fostului preşedinte, vicepremierul Liviu Dragnea, Adrian Gâdea a depus jurământul de credinţă. În discursul său acesta l-a asigurat pe Dragnea că va continua proiectele începute de acesta, dar va iniţia şi altele menite să ducă la dezvoltarea judeţului.

Avem un nou preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman în persoana lui Adrian Gâdea. Într-un cadru festiv, câştigătorul fără drept de apel al alegerilor interimare din 3 februarie pentru funcţia de preşedinte al CJ Teleorman, social-democratul Adrian Gâdea, a depus jurământul de credinţă.

Vădit emoţionat, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman a declarat că va continua proiectele începute de fostul peşedinte, Liviu Dragnea, dar va iniţia altele menite să ducă la dezvoltarea judeţului.

De la eveniment nu a lipsit nici vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta s-a arătat încrezător în capacitatea succesorului său de a schimba faţa judeţului Telerman, dar nu s-a sfiit să-i facă şi o ”listă” cu recomandări.

Adrian Gadea a câştigat alegerile cu 81 la sută dintre voturile celor prezenţi la urne. Cu peste 60 de procente avâns faţă de principalul sau contracandidat, democrat-liberalul Constantin Amarie. Postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman a rămas vacant după ce Liviu Dragnea a fost ales deputat la alegerile parlamentare din decembrie 2012.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite