REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / 6 elevi din judeţul Teleorman au fost eliminaţi din sală la prima probă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat a creat probleme candidaţilor, mai ales celor care au terminat un profil real, deoarece aceştia le-au catalogat ca fiind dificile, făcând referire, în mod special, la subiectul cu numărul trei. Şase elevi au încercat să trişeze pentru a rezolva aceste subiecte, ei fiind eliminaţi din examen, după ce au fost prinşi cu materiale nepermise asupra lor.

Pentru proba scrisă la limba şi literatură română, în judeţul Teleorman s-au înscris 3.442 elevi. Dintre aceştia, 193 nu s-au prezentat, iar şase au fost eliminaţi pentru că au încercat să copieze.

Cel mai bun liceu din Teleorman, în anul 2012, a fost Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria. Elevii acestei unităţi de învăţământ au avut o promovabilitate la Bacalaureat de peste 72%. Tot aici a fost înregistrată şi cea mai mare notă din judeţ, 9,96.

Elevii Liceului Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria au reuşit cea mai bună performanţă din judeţul nostru la examenul de Bacalaureat. Aceştia au avut o promovabilitate de 72,15 la sută. Mai exact, din totalul de 237 candidaţi, 171 au reuşit să promoveze. Tot în această unitate de învăţământ a fost înregistrată şi cea mai mare notă, 9,96, performanţă obţinută de Mihail Răzvan Cojocaru.

Pe poziţia a doua a podiumului, în privinţa promovabilităţii, s-a clasat Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria. 64,32% dintre elevii acestui liceu au trecut cu brio examenul maturităţii. Din totalul celor 199 de elevi înscrişi la proba din iunie-iulie a Bacalaureatului, 128 au reuşit să obţină media peste 6.

Ultima treaptă a clasamentului este ocupată de Colegiul Naţional Anastasescu din Roşiorii de Vede cu o promovabilitate de 63,25%. Din cei 234 de candidaţi înscrişi în concurs 148 au fost declaraţi admişi.

La polul opus s-au situat elevii Grupului Şcolar Auto – 0% promovabilitate, elevii Grupul Şcolar Emil Racoviţă - 0,52% promovabilitate şi cei ai Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” - 0,88%, toţi din Roşiorii de Vede.

Pe aceeaşi temă:

BACALAUREAT 2013 Din perlele candidaţilor: „Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, că n-am citit decât primul subiect. Da' un 7 iau”

VIDEO BAC 2013 Rezolvarea integrală a subiectelor la Limba şi Literatura Română - profil Real şi Uman

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite