Peste 1900 de elevi vor susţine din nou bacalaureatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sesiunea din toamnă a bacalaureatului va debuta în zilele de 22 şi 23 august cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare în limba română. În perioada 23-24 august este programată proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă străină.

Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei, ultima probă practică, cea de evaluare a competenţelor digitale, va avea lor în zilele de 25 şi 26 august.
Prima probă scrisă din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat va avea loc în data de 29 august, În data de 31 august, candidaţii vor susţine proba obligatiorie a profilului.Ultima probă, cea la alegere a profilului şi specializării, se va susţine în data de 2 septembrie. Primele rezultate vor fi afişate duminică, 4 septembrie şi în aceeaşi zi se vor depune contestaţii. Rezultalele finale ale examenului de bacalaureat se vor afişa în data de 7 septembrie.
Procentul de promovabilitate înregistrat în Teleorman în cadrul primei sesiuni a bacalaureatului din acest an a fost de 47%. 1937 de elevi teleormănenii au picat bacalaureatul şi mai au acum o şansă de a promova examenul.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite