Pentru că unii elevi primesc lapte la pungă, Consiliul Judeţean Teleorman cere furnizorului schimbarea ambalajului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Programul ”Lapte şi corn”, demarat cu întârziere în Teleorman, întâmpină unele deficienţe. În zona Alexandria, laptele distribuit copiilor este ambalat în pungi de plastic. În zona Roşiorii de Vede, produsele lactate se distribuie  o singură dată pe săptămână.

Sesizările privind modul de desfăşurare a Programului ” lapte şi corn” au ajuns în atenţia conducerii Consiliului Judeţean Teleorman. Aşa au aflat autorităţile că laptele ajunge pe băncile elevilor din zona Alexandria în pungi, un ambalaj deloc agreat de beneficiari.  ” Am contactat furnizorul şi sperăm ca, pe cale amiabilă, să rezolvăm problema”, a declarat preşedintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea. Acesta susţine că a cerut furnizorului să găsească o altă modalitate de ambalare.

Ambalarea laptelui la pungă nu contravine prevederilor ordonanţei care stabileşte modul de desfăşurare al programului, dar crează disconfort beneficiarilor care ar vrea să-l consume la şcoală.

O altă sesizare ajunsă în atenţia autorităţilor a venit din zona Roşiorii de Vede, unde elevii primesc laptele o dată pe săptămână, pentru toate cele cinci zile de curs. Nici această modalitate de distribuţie, spun autorităţile, nu contravine ordonanţei care stabileşte regulile programului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite