Opt vagoane pline cu călători au rămas în câmp lângă Radomireşti-Olt, în timp ce locomotiva şi-a continuat drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tren pierdut

Opt vagoane ale trenului IR 1696 care circula în noaptea de luni spre marţi pe traseul Timişoara-Bucureşti au fost pierdute la Radomireşti-Olt, în câmp, din cauza unei defecţiuni: legătura dintre garnitură şi locomotivă s-a rupt. CFR investighează incidentul.

În trenul IRN1696, care circula pe traseul Timişoara-Bucureşti, se aflau peste trei sute de călători în opt vagoane. Trenul plecase din Gara Timişoara în jurul orei 22.30 şi ar fi trebuit să ajungă în Bucureşti la ora 8.22. Călătorii din tren au avut parte însă de o surpriză de proporţii, la care nu se aşteptau. S-au văzut rămaşi în câmp, lângă Radomireşti Olt, din cauza unei defecţiuni care a dus la desprinderea vagoanelor de locomotive.

Martorii povestesc că, în urma unei frânări, au auzit un sunet puternic şi trenul a încetinit până când s-a oprit. Defecţiunea a constat în ruperea bulonului care lega locomotiva de restul vagoanelor.

În vreme de călătorii din cele opt vagoane au rămas pe loc, locomotiva a mers mai departe. Până la întoarcerea locomotivei, călătorii au aşteptat mai bine de o oră.

”Ne-a părăsit locomotiva în câmp... aşa ceva. Românie te iubesc... În viaţa mea nu am păţit aşa ceva... a ieşit bulonul. Nu mai avem locomotivă... a plecat locomotiva fără noi”, a scris o călătoare din tren pe pagina sa de Facebook.
 Trenul şi-a continuat drumul ajungând în Gara Bucureşti la ora 11.47, cu o întârziere de aproape trei ore.O echipă de specialişti CFR cercetează cauzele incidentului pentru a vedea ce anume s-a întâmplat de fapt.


 

tren pierdut
AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite