O tânără ţinută în lanţuri de familia ei a fost salvată de poliţişti la Roşiorii de Vede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tanara lanturi

O tânără de 18 ani din Roşiorii de Vede a fost salvată de poliţişti din casa în care era ţinută în lanţuri chiar de tatăl şi fratele ei.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce iubitul fetei, în vârstă de 20 de ani, a reclamat faptul că tânăra este ţinută în lanţuri de familia ei.

”Poliţiştii din Roşiorii de Vede au fost sesizati în după-amiaza zilei de ieri de un tânăr în vârstă de 20 de ani care reclama faptul că iubita lui este ţinută în lanţuri de membrii familiei acesteia, iar el a fost deposedat de o sumă de bani. 

Poliţiştii au demarat cu celeritate activităţile şi au obtinut 5 autorizatii de perchezitie domiciliară la locuinţele pe care familia tinerei le deţine pe strada 1 Decembrie din localitate si, sprijiniţi de două grupe SAS, au efectuat cinci percheziţii domiciliare iar la una dintre adrese a fost găsită tânara ţinută în lanţuri, fiind eliberată imediat. 

Totodată, de la una dintre adrese a fost ridicată suma de 4900 euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Potrivit unor surse judiciare, familia în cauza este una de etnie romă.

tanara lanturi

Faţă de tatăl şi fratele tinerei a fost luată măsura reţinerii, aceştia fiind introduşi în CRAP Teleorman. În momentul în care a constatat că ancheta ia amploare, tânăra de 18 ani a susţinut în faţa poliţiştilor că s-a legat singură cu lanţuri.

În cauză, cercetările continuă pentru savârşirea infracţiunii de lispire de libertate şi tâlhărie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite