O asistentă de la Spitalul din Zimnicea, în comă după ce i s-a făcut rău la locul de muncă. Manager: „Am întocmit o comisie de cercetare să vedem ce s-a întâmplat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul din Zimnicea  FOTO: institutiimedicale.ro
Spitalul din Zimnicea  FOTO: institutiimedicale.ro

O asistentă în vârstă de 43 de ani de la Spitalul din Zimnicea se află în comă la un spital din Bucureşti după ce i s-a făcut rău la locul de muncă. Cazul, spune managerul spitalului, a fost dat ca accident de muncă şi s-a deschis o anchetă internă.

Unei asistente în vârstă de 43 de ani, de la secţia Interne a Spitalului din Zimnicea, i s-a făcut rău în timpul turei şi a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul din Alexandria, iar apoi la Bucureşti, la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare. 

Potrivit managerului spitalului, Geanina Cozaru, s-a făcut o comisie internă de cercetare:

„Cazul a fost dat ca accident de muncă, noi, în cadrul spitalului, am întocmit o comisie de cercetare a ceea ce s-a întâmplat. Acum, comisia, în urma cercetărilor, ia deciziile şi vedem cum procedăm“, a declarat managerul Spitalului din Zimnicea.

Aceasta a mai precizat că pe lângă asistenta căreia i s-a făcut rău, a mai fost una pe tură şi că în tura lor nu a fost un număr maxim de internaţi.

Contactat telefonic, primarul din Zimnicea, Petre Pîrvu, a declarat că managerul spitalului l-a informat de nenorocire şi că „s-a întâmplat ieri, a fost declarat accident de muncă şi acum este în curs o anchetă internă“. A mai precizat că nu s-a mai întâmplat un astfel de caz în Zimnicea şi că asistenta se află într-o stare de sănătate destul de gravă.

Vom reveni cu informaţii.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite