Începe “Primăvara în Teleorman”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi începe seria manifestărilor dedicate Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Românească “Primăvara în Teleorman”. De la ora 11 va fi inaugurat târgul de flori, produse de grădinărit şi meşteşuguri tradiţionale.

A 43-a ediţii a festivalului Naţional “Primăvara în Teleorman” debutează astăzi. De la ora 11.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură va fi inaugurat târgurilor de flori, produse de grădinărit şi meşteşuguri tradiţionale.

Manifestările vor continua şi mâine, atunci când este programată preselecţia candidaţilor participanţi la concursul de muzică uşoară românească dotat cu trofeul “Ghiocelul de aur”.

Concursul propriu-zis a fost programat pentru sâmbătă, 28 aprilie, cu începere de la ora 19.00. În aceeaşi seară, se va desfăşura şi Gala Laureaţilor. Alexăndrenii îi vor putea asculta într-un microrecital pe cei de la HI-Q şi Nico. Spectacolul va avea loc pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria.

Ediţia a 43-a a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Românească “Primăvara în Teleorman” se va încheia cu un foc de artificii.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite