Înca un liberal a trecut la ALDE: Florin Neagu a părăsit PNL nemulţumit de actuala conducere a organizaţiei judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Neagu
Florin Neagu

Florin Neagu, fost preşedinte al PDL Zimnicea şi fost consilier judeţean PDL, a demisionat din PNL şi a trecut la ALDE. În urmă cu aproximativ două săptămâni , alţi cinci liberali au părăsit organizaţia judeţeană a PNL pentru ALDE.

Potrivit unui comunicat de presă emis de ALDE, trecerea lui Florin Neagu în barca partidului lui Tăriceanu a avut loc astăzi, iar motivul constă în nemulţumirea fostului consilier judeţean faţă de actuala conducere a PNL Teleorman.

 ”Azi, 05.12.2016, domnul Florin NEAGU , fostul presedinte al PDL Organizatia Oraseneasca Zimnicea si consilier judetean pana in 2016 si-a anuntat demisia din PNL si s-a înscris in ALDE. Domnul Florin NEAGU, a declarat ca a facut acest pas, nemultumit fiind de modul de a face politica a actualei conduceri a PNL, care a indepartat sistematic din Biroul Permanent Judetean, pe toti cei care au facut parte din PDL”, se arată în comunicatul ALDE.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, alţi cinci liberali au părăsit PNL Teleorman pentru ALDE. Este vorba despre Mihai Ştefan, urmat fiind de Lucian Alexe, manager la Spitalul Municipal din Roşiorii de Vede, Adrian Dida, fost preşedinte cu rang de secretar de stat al Agenţiei Domeniilor Statului, Eduard Oprea, fost viceprimar al municipiului Alexandria şi Puiu Vişan, fost manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman. Şi în cazul acestora, nemulţumirile au fost legate de actuala conducere a PNL Teleorman.

Potrivit unui comunicat ALDE ”la Turnu Magurele, fostul consilier judetean Mihai Ştefan, a fost numit presedinte interimar al Organizatiei Municipale ALDE”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite