În fieful lui Dragnea, PNL Teleorman şi-a lansat candidaţii pentru parlamentare, la rece şi cu întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL Teleorman şi-a lansat, astăzi, candidaţii la alegerile parlamentare din 11 decembrie, în prezenţa preşedintelui PNL, Alina Gorghiu şi a vicepreşedinţilor Mihai Voicu şi Benoni Ardelean. Evenimentul s-a desfăşurat în sala de festivităţi a Universităţii Valahia din Alexandria.

Deşi anunţată pentru ora 14.30, lansarea oficială a candidaţilor a început cu mai bine de o jumătate de ore întârziere, timp în care primarii liberali, membrii şi simpatizanţii PNL au fost nevoiţi să îndure temperaturile scăzute din sala de festivităţi neîncălzită. 

Alături de invitaţii din conducerea centrală a partidului, pe scenă au urcat pentru a transmite mesaje de campanie candidaţii cu care PNL speră să câştige alegerile în Teleorman.

” Pentru mine, marea provocare în acest judeţ este să eradicăm sărăcia în care PSD-ul  a ţinut acest minuat judeţ mai bine de 15 ani de zile. Venim în faţa dumneavostră  cu un program simplu, cu lucruri practice pentru Teleorman, cu investiţii în agricultură, cu o educaţie sănătoasă, cu profesori plătiţi cum trebuie. La 11 decembrie avem de ales înre două idei : progresul liberal  şi stagnarea PSD-istă”, a spus Mara Calista, candidat pentru un fotoliu de deputat.

”Vă promit că în situaţia în care o să ajung în Camera Deputaţiilor, nu o să vă dezamăgesc. Azi vin şi eu în faţa dumneavostră cu oferta de a fi alături de echipa PNL în 11 decembrie 2016. Am făcut eforturi pentru campaniile de la locale, pentru  campaniile de la prezidenţiale, când nimeni nu mai credea, decât noi, în victoria lui Klaus Iohannis. Nu ne-am lăsat păcăliţi de sondaje mincinoase. Vreua ca prin intermediul dumneavostră  să duc în Parlamentul Românei proiecte pentru educaţie, proiecte care să ridice agricultura din Teleorman, vreau ca în Teleorman să existe o bursă a cerealelor şi a legumelor,  să nu mai fim umiliţi pe pieţele din Bucureşti”, a spus  Mihai Murar, candidat PNL la Camera Deputaţilor.

Liviu Dragnea şi sărăcia din Teleorman, expusă prin statistici, au reprezentat lait-motivul discursului şefei PNL , Alina Gorghiu: ”Trebui să încep un bilanţ negativ al lucrurilor pe care baronul Dragnea - eu nu îi spun Liviu , nici măcar domn nu îi spun, îi spun baronul Dragnea- le-a inventariat pentru judeţul dumneavoastră. Sunt cifre care vă dor. Din păcate vina aparţine altora. Aveţi 2,9 procente din locuitori, asistaţi social,mai mult decât dublu faţă de media naţională. Tot în Teleorman, şomajul este de 11 procente. 11 procente înseamnă tot locul 1 la nivel naţional. Doar 54.000 de oameni au în Teleorman locuri de muncă”.

Lista de candidaturi a PNL Teleorman pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Daniela Mara Calista, fostă consilieră a Alinei Gorghiu şi fostă consilieră a premierului Dacian Cioloş. Poziţia a doua este ocupată de Mihai Murar, profesor de istorie şi consilier superior în cadrul AJOFM Teleorman. Locul trei de pe lista de candidaturi a liberalilor este ocupat de Mihail Cojocaru, primarul comunei Botoroaga, iar locul patru i-a fost dat consilierului judeţean Cătălin Burcescu.

Lista de candidaturi pentru Senat este deschisă de preşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, în timp ce locul doi i-a revenit consilierului judeţean Maria Stoian. Locul trei este ocupat de consilierul judeţean Marin Ţole, iar locul patru i-a revenit primarului comunei Viişoara, Tiberiu Neamu.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite