FOTO Video Top chef în prepararea cozonacului şi a pascăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriul a avut o meserie destul de grea foto: Claudiu Dumitrache
Juriul a avut o meserie destul de grea foto: Claudiu Dumitrache

21 de gospodine alexăndrene şi un băiat s-au întrecut pentru titlul de “maestru bucătar” în prepararea celui mai bun cozonac de casă şi cea mai bună pască. Top cheful alexăndrean în prepararea cozonacului a fost aleasă doamna Mădălina Vlad. Aceasta este agent de poliţie, iar pasiunea pentru gătit o are de la mama ei. Singurul concurent băiat a reuşit să se claseze pe poziţia a doua a podiumul cu pasca pe care a preparat-o.

Cei mai iscusiţi alexăndreni în prepararea cozonacului şi a pascăi au fost premiaţi în cadrul celei de-a cincea ediţii a concursului „Cel mai bun cozonac de casă” şi “Cea mai bună pască”.

19 de gospodine s-au înscris în concursul pentru cel mai bun cozonac de casă, iar 9 concurenţi au luptat pentru a obţine premiul I pentru cea mai bună pască. Concurenţii trebuiau să aibă domiciliul în Alexandria, iar produsul înscris în concurs să fie obligatoriu preparat în casă.

Jurizarea a fost făcută de către personal calificat, cinci specialişti patiseri şi cofetari.

După mai bine de 2 ore de degustat s-a dat şi verdictul: Mădălina Vlad a câştigat titlul pentru cel mai bun cozonac de casă, iar Florina Marin la categoria pască.

Singurul concurent băiat a reuşit să se claseze pe poziţia a doua a podiumul. El are doar 21 de ani, iar împreună cu mama sa şi-a deschis o afacere locală cu produse preparate în casă. El spune că orice mâncare ca să iasă bună trebuie făcută cu dragoste.

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu obiecte de uz casnic şi aparatură electrocasnică, diplome şi flori.
 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite