FOTO VIDEO Razii în pieţe, târguri şi oboare, precum şi pe arterele rutiere din Teleorman în căutarea lui ”Vasilică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile judeţene îl caută pe ”Vasilică” foto: Adevărul
Autorităţile judeţene îl caută pe ”Vasilică” foto: Adevărul

Razii peste razii în pieţele, târgurile şi oboarele, dar şi pe arterele rutiere din Teleorman. Autorităţile abilitate verifică dacă cei care vând carne de miel au actele în regulă şi mai ales dacă marfa este ţinută în condiţii normale.

Autorităţile judeţene au organizat şi desfăşurat acţiuni specifice în pieţe, târguri şi oboare, precum şi pe arterele rutiere, pentru verificarea legalităţii transportului şi comercializării de animale vii, animale sacrificate, carne şi produse din carne, alte produse alimentare, având ca scop prevenirea şi combaterea furturilor de animale şi respectarea legislaţiei în domeniul sacrificării animalelor şi comercializării acestora.

Au fost efectuate verificări la 15 societăţi comerciale şi la comercianţi privaţi din 5 pieţe şi 8 târguri şi oboare. De asemenea, au fost verificate 274 de autovehicule, în 16 filtre instituite pe arterele rutiere.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale pe linia transportului şi comercializării animalelor vii şi produselor din carne (8 cazuri), a actelor de comerţ ilegale (16 situaţii) sau la alte acte normative. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 10.400 lei.

La acţiuni au participat 165 de poliţişti şi 14 reprezentanţi ai DSVSA Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite