FOTO VIDEO Poliţiştii alexăndreni luaţi pe sus de mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe lista de suspecţi se află mai mulţi agenţi de poliţie alexăndreni foto: Claudiu Dumitrache
Pe lista de suspecţi se află mai mulţi agenţi de poliţie alexăndreni foto: Claudiu Dumitrache

Descinderi la Poliţia din Alexandria. Mascaţii au luat pe sus şase agenţi de poliţie. Aceştia sunt anchetaţi pentru fapte de corupţie. Niciunul dintre cei vizaţi nu a fost reţinut, dar cercetăriile sunt în curs de desfăşurare, iar pe lista suspecţilor se află mai mulţi poliţişti.

Sediul Poliţiei Alexandria a fost împânzit, în această dimineaţă de mascaţi, ofiţeri DGA şi procurori. Acţiunea de percheziţie a vizat şase agenţi de poliţie asupra cărora există suspiciunea săvârşirii unor fapte de corupţie. Agenţii sunt suspectaţi că ar fi luat mită de la şoferi.

”În cursul anului 2012, Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost sesizat despre faptul că mai mulţi poliţişti de la Poliţia municipiului Alexandria, serviciul Ordine Publică, au comis fapte de corupţie. În cursul acestei zile s-a efectuat şi o percheziţie la locul de muncă al poliţiştilor cercetaţi. Nu au fost reţinuţi şi nu s-au luat alte măsuri. Aşteptăm rezultatele percheziţiei să vedem dacă aceasta a fost pertinentă şi urmează să revenim cu alte precizări”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Teleorman, procurorul Traian Nedelcuţă.

Modul de operare al poliţiştilor este unul destul de cunoscut. Aceştia opreau maşini în trafic pentru diferite abateri pe care le comiteau conducătorii auto, dar în loc să-i amendeze, le cereau şpagă. Sumele variau între 50 şi 200 lei.

Până în acest moment, niciunul dintre agenţii de poliţie nu a fost reţinut, cercetăriile fiind în curs de desfăşurare. Se aşteaptă ca numărul poliţiştilor anchetaţi să crească.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite